MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowa granola jest miękka. Zostaw ją do ostygnięcia.
fot. Karolina Głogowska

Domowa granola czekoladowa. Przygotujesz ją w kilka chwil. Jest chrupiąca, pięknie pachnie i obłędnie smakuje. Wypróbuj nasz przepis

Domowa granola czekoladowa. Krok 7

Gotowa granola jest miękka. Zostaw ją do ostygnięcia.

Zobacz również

Przegląd prasy ze Szczyrku w czerwcu

Przegląd prasy ze Szczyrku w czerwcu

Przegląd czerwca w Szczawnicy

Przegląd czerwca w Szczawnicy

Polecamy

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki