Supersmak Województwa Śląskiego z udziałem smaków z Jastrzębia-Zdroju
Kucharz Michał Bałazy, który prowadzi na naszym portalu bloga kulinarnego "W kuchni z Michałem Bałazym" zgłosił do konkursu roladę.
Z kolei Ewelina Kuśka ze Stowarzyszenia Kobiet Na Rzecz Propagowania Kultury Śląskiej oraz autorka książek o Śląsku u śląskich tradycjach, zgłosiła do konkursu swój kołocz.
Trzecie zgłoszenie z Jastrzębia-Zdroju, to żurek autorstwa szefa kuchni Restauracji Dąbrówka.
Na dania jastrzębian, możecie głosować tutaj: Głosuj na Supersmak Województwa Śląskiego
Finał konkursu odbędzie się 24 sierpnia na Zamku w Ogrodzieńcu.
Jak czytać kolory szlaków turystycznych?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?